Våre tjenester

Hos Filpark får du mange forskjellige IT tjenester. Vårt mål er å hjelpe små og mellomstore bedrifter med gode, stabile og sikre tjenester til en fornuftig pris.

Tjenester

Hva kan vi hjelpe med

Backup og gjenoppretting av data

Backup av bedriften sine data er det viktigste du gjør. Mange små bedrifter er tilfeldige ofre for data-angrep som sletter/krypterer alt firmaet har lagret på maskinene sine. Har du backup, vil dataene kunne gjenopprettes uten store tap for firmaet.

Innkjøp og oppsett av utstyr

Hvilken PC bør du kjøpe, og hva trenger du egentlig? Vi hjelper til med å skaffe PC og annet utstyr som tilfredsstiller ditt behov i lang tid fremover. For bedrifter er ofte stabilitet og sikkerhet en viktig faktor, og vi tilbyr bedrift-pcer du ikke finner hos din lokale elektrobutikk. Vi kan også tilby brukte pcer som gjør det billigere og mer miljøvennlig.

Sirkulær økonomi

Miljøet er viktig. Vi kan hjelpe din bedrift med å kjøpe gode pcer som er pusset opp og satt i stand etter tidligere eier. For de fleste små bedrifter er dette pcer som fortsatt vil kunne dekke deres behov i mange år fremover. På denne måten sparer vi miljøet, og du sparer penger.

Nettverk-design

Et bedriftnettverk bør settes opp på en annen måte enn hjemmenettverket. Vi kan levere løsninger som passer for bedrifter med alt fra en til hundre maskiner, og tilpasser utstyret til din bedrift sine behov. Bruker du hjemmenettverket ditt også tilbedriften, kan vi sette opp smarte og sikre løsninger for dette.

Sky-tjenester og hjemmesider

Alle i IT-verdenen snakker om skytjenester nå for tiden. Vi leverer flere typer tjenester, og ved behov, kan vi også garantere at dine data lagres i Norge og er under norsk kontroll.

Vi kan også tilby enkle hjemmesider til din bedrift.

Data-sikkerhet

Datasikkerhet har aldri vært viktigere. I dagens samfunn hvor "alt" er koblet til internett, ser vi flere og flere dataangrep mot små og mellomstore bedrifter. Vi kan hjelpe til å sikre nettverk og infrastruktur, samt sette opp gode backupløsninger. 

Vi hjelper deg med IT løsningene og sikkerheten, så kan du konsentere deg om å drive bedriften.

For de fleste bedrifter er teknologi og datamaskinen kun et redskap for å holde oversikt over kunder, økonomi og oppdrag. Men ettersom man blir mer og mer avhengig av datamaskinen og det man har lagret på den, så blir det viktigere at maskinen virker og at man får tak i dataene som ligger på den. Vi vil ta oss av det tekniske og tenke på alt av systemer og sikkerhet, så kan du konsentrere deg om å drive bedriften.

Kontakt oss

Ta kontakt for et tilbud

14 + 1 =