Om Filpark

Profersjonelle og billige IT tjenester til små og mellomstore bedrifter (SMB).

Om oss

IT tjenester på billigsalg

Det er ikke enkelt å være en liten eller mellomstor bedrift i dag. Kravene til datasystemer, sikkerhet, personvern, lisenser og mye mer, blir for vanskelig for bedrifter uten egen IT-avdeling.

Det å kjøpe IT tjenester blir fort veldig dyrt, og det som tilbys er som regel myntet på store bedrifter som kan bruke millioner på IT. Veldig mange små bedrifter som kanskje bare har en til tre pcer, trenger ikke disse veldig dyre løsningene.

Vi i Filpark.no har som mål å levere det de små og mellomstore bedriftene trenger, til en pris de har råd til. Vi vil ha deg som kunde selv om du bare har en pc. Våre rimeligste løsninger er for de med en til tre pcer, men vi leverer også tjenester opp til 50 pcer.

 

Hvordan kan Filpark tilby tjenestene sine så billig?

Vi i Filpark hjelper deg å finne ut akkurat hva din bedrift trenger. Ofte ser vi at litt rimeligere løsninger er mer en godt nok for bedriften. Vi fokuserer også på sirkulær økonomi, og tilbyr gjenbruk av kvalitet utstyr som både er godt for miljøet og for lommeboka til bedriften din.

Når det kommer til vår gode backup-tjeneste, så kan vi holde prisen så lav fordi vi ikke har et stort team i beredskap som raskt kan rykke ut til alle døgnets timer. Som regel kan vi komme innen et døgn eller to, men ved stor pågang, eller ved ferieavvikling, kan responstiden vår bli på flere dager. Vår erfaring er at det sjeldent oppstår situasjoner hvor små bedrifter lider veldig store tap ved at dataene deres blir utilgjengelige noen dager. Det viktigste er at bedriften sine data er trygge, og at de kan gjennopprettes når vi kommer.

 

Filpark holder til på Nesodden utenfor Oslo, og kan påta seg kunder på hele Østlandet.

Våre tjenester:

Tillit

Hvorfor velge Filpark?

Vi er et lite lokalt firma som bryr oss om alle kundene våre. Om du er liten eller stor, så vil vi gjøre vårt ytterste for å gjøre deg fornøyd. 

Vi leverer gode løsninger og produkter som andre selskaper ikke tilbyr til de små bedriftene fordi de ikke har råd til dem. Vi kutter ned på dyre tjenester som de små bedriftene ikke trenger, og kan tilby det viktigste til en billig pris. Det viktigste for våre kunder er at de har en sikker backup av data om uhellet skulle være ute, og at pc og nettverk er stabilt. 

God kundebehandling uansett størrelse på bedrift.

Billige sikre løsninger.

Datautstyr av høy kvalitet

Miljøbeviste.

Norsk lokal bedrift.

Ta kontakt for et tilbud

12 + 12 =