Nettverk-design

Data-nettverket er grunnstenen i din bedrift sitt IKT system. Har du et dårlig nettverk er du mer utsatt for data-innbrudd, tregere internett og for at ting ikke skal fungere

Nettverk

Hvorfor skal du ha et godt data-nettverk?

For mange små bedrifter består data-nettverket av den trådløse ruteren de fikk av teleleverandøren. Denne får deg helt sikkert på nett, men i dagens digitale samfunn må man tenke på mer enn bare å få kontakt med internett.

Små bedrifter er like utsatt for cybertrusler som store bedrifter, om ikke mer. Et godt nettverk kan sikre deg mot datainnbrudd og betydelig redusere skadene om trusselaktører skulle komme seg inn. Det er godt praksis å skille det private nettverket fra bedrift nettverket om du har bedriften sitt kontor i ditt egent hjem.

Vi i Filpark kan levere nettverksløsning som gir deg god trygghet for bedriftens nettverk, samtidig som vi ivaretar smidigheten og brukervennligheten man forventer i et privat hjemmenettverk.

For at konsekvensene av et data-angrep skal bli minst mulig, anbefaler vi alltid vår backup-løsning for dataene dine.

Trygt data-nettverk

Stabil internett-forbindelse

Beskyttelse mot data-innbrudd

Avskille bedrift-nettverk fra privat-nettverk

Profesjonelt oppsett

Hvordan

Hvordan vi jobber med nettverk

For å finne ut hvilke nettverksløsning som passer for din bedrift, må vi komme på en befaring. Vi vil gå igjennom hvor mye og hva slags utstyr du har koblet til nettverket. Trenger du kablet løsning, eller klarer det seg med trådløst? Brukes nettverket også til privat bruk? Hvor god sikkerhet har du behov for, og hvor kritisk vil det være om noen kommer seg inn i nettverket?

Det er mange spørsmål vi vil hjelpe deg med å ta stilling til, så vil vi gi deg en pris på hva det vil koste å dekke alle dine behov. Vi vil så komme å sette opp nettverket slik at det fungerer som det skal.

Som med annet utstyr dere kan kjøpe av Filpark, vil det i noen tilfeller være mulig å kjøpe brukt utstyr. Vi sørger for at alt virker som det skal og har god oppdatert sikkerhet. Om bedriften din for eksempel ikke trenger det raskeste nettverket, men er opptatt av god sikkerhet, kan det være mye penger å spare på å kjøpe brukt.

 

Ta kontakt for et tilbud

8 + 14 =