Backup

Backup av dine data er det viktigste du gjør. Mye kan gå galt med datasystemer. Enten det er virus, datainnbrudd, harddisk krasj eller andre grunner til at data går tapt, så er det viktig at du til en hver tid har en oppdatert versjon av dataene dine trygt lagret et annet sted.

Om backup

Hvordan vi beskytter en sikkerhetskopi av dine data

For å sikre dine data, vil alle maskinene deres daglig tas backup av til en lokal backupserver som vi setter opp hos din bedrift. Hver natt vil denne backupserveren synkroniseres mot Filpark sine servere som står plassert i Norge og er under norsk kontroll. På denne måten vil det finnes kopi av dine data på flere lokasjoner. Dette vil, i tillegg til datainnbrudd og pc krasj, beskytte dataene dine mot innbrudd i bedriften, brann, lynnedslag, løsepenge-virus og andre uforutsette hendelser.

Igjennom en samtale med oss, kartlegger vi hvilke behov din bedrift har. Ting vi ser på er hvor mange og store maskiner dere har, hvor ofte det må tas backup, hvordan nettverket deres er satt opp og om internettlinjen deres støtter våre systemer.

Kjøper dere backup tjeneste fra oss, utfører vi alt arbeidet som skal til for at systemet skal virke. Du trenger ikke å tenke på noe, og det er ikke noe du trenger å lære deg. Vi monitorerer at systemet virker som det skal og at backupene kommer inn til våre servere. Om det oppstår tekniske problemer med backupsystemet (som ikke skyldes noe du har gjort), så kommer vi gratis ut og reparerer sytemet.

Daglig backup av hele maskinen

Daglig overføring av alle data til Filpark sine servere

God kryptering av alle data

Alle data kan lagres i Norge

Hjelp til gjenoppretting om det værste skulle skje

$$

Hva koster backup tjeneste fra Filpark?

Mange lurer på hva det koster for en liten bedrift å få et profesjonelt backup-system for sine data. De fleste av våre konkurrenter går ikke ut med slik informasjon, men vi ønsker å gi potensielle kunder et estimat på hva en backup-løsning fra oss kommer til å koste.

Her er et estimat for nyetablering av en ny backup-løsning fra oss (alle priser eks. MVA):
En bedrift med en til tre pc-er stående i et lokale uten behov for oppgradering av nettverk, brannmur eller andre løsninger.
Etablering, installasjon av programvare på pc-er, oppsett av server både lokalt og hos Filpark: 30 000 NOK.
Pris per måned: 1 pc – 500 NOK, 2 pc – 800 NOK, 3 pc – 900 NOK.

Ta kontakt for et tilbud

11 + 11 =