Sirkulær Økonomi

Hos oss kan du spare både penger og miljøet ved å velge gjenbruk

Miljø

Tenk miljø mens du sparer penger

Det å tenke på miljøet har aldri vært viktigere. Som bedrift er det mye du kan gjøre, og vi kan hjelpe deg når det kommer til anskaffelse av IKT utstyr. Mange store bedrifter bytter ofte ut teknisk utsyr. Dette utstyret kan vi videreselge til mindre bedrifter. Vi kontrollerer utstyret og sørger for at det er i god stand. Selv om utstyret har vært i bruk noen år, vil kvaliteten på det profesjonelle utstyret vi leverer fortsatt være god. Ytelsen sørger vi for at er mer enn god nok for å tilfredsstille dine behov.

Ved å kjøpe brukt, er du med på å minke utslippene til både produksjon, frakt og avfall samtidig som du kan spare mye penger. Vi i Filpark vil uansett levere utstyret ferdig installert og monert på din arbeidsplass. Du kan lese mer om kjøp av utstyr fra Filpark her.

Gjenbruk av profesjonelt utstyr

Alt er kontrollert og kvalitetssjekket

Godt for miljøet

Godt for bedriften

Samme service fra oss uansett om du velger nytt eller brukt

Spar penger

Bør du kjøpe brukt?

Det er naturlig å være litt skeptisk til å kjøpe brukt. For oss i Filpark er det viktig at kunden blir fornøyd med det vi selger. Både av produkter og tjenester. Så når vi foreslår å kjøpe brukte produkter, kan du stole på at du gjør et godt kjøp. Vi er der også om du skulle oppleve problemer med produktene dine. Det gjelder både om du har kjøpt brukt, eller nytt. 

Vi bruker også brukte produkter til mange av våre støttesystemer. Både innen nettverk, servere og lagring. På denne måten holder vi våre kostnader nede, samtidig som vi er med å spare miljøet.

Ta kontakt for et tilbud

10 + 3 =