Innkjøp og oppsett av utstyr

Vi analyserer dine behov, og kan skaffe deg utstyr som passer til din bedrift. Vi hjelper deg også med å sette opp utstyret slik at det er klart til bruk.

Om innkjøp

Hva kan vi hjelpe deg med?

Innkjøp av teknisk utstyr kan være krevende for en bedrift uten egen IT avdeling. Vi i Filpark kan analysere bedriften sine behov, og tilbyr kvalitetutstyr som passer til deres behov flere år fremover i tid. Vi passer alltid på at utstyret vi selger er av høy kvalitet, har god innebygget sikkerhet og egner seg til profersjonelt bruk i en bedrift. 

Vi selger deg ikke bare utstyr, vi kommer til ditt arbeidssted med utstyret og installerer/monterer det, slik at du bare kan ta det i bruk. 

Profersjonelt utstyr kan være dyrt, og ofte dyrere enn det du får i reklameaviser fra de store elektrokjedene. Som bedrifteier, bør du tenke på sikkerhet, stabilitet og holdbarhet på det du invisterer i. Vi vil derfor alltid anbefale å kjøpe utstyr beregnet på profersjonelt bruk og ikke “forbrukerklasse”. De fleste små bedrifter trenger ikke det nyeste utstyret på markedet. Profersjonelt utstyr har ofte mye lenger holdbarhet enn utstyr beregnet på vanlig hjemmebruk. Vi kan derfor også tilby brukt profersjonelt utstyr til en rimeligere pris. Om dette er en god løsning for din bedrift, kan vi avklare under analyse-samtalen.

Utstyr av høy kvalitet beregnet på bedrifter

Tilpasset bedriften sine behov

Installeres og er klart til bruk på din arbeidsplass

Utstyr med høy innebygget sikkerhet

Vi tilbyr også brukt utstyr.

Filpark

Hvorfor handle hos Filpark?

Filpark er opptatt av kunder som kommer tilbake, og som også gir oss tillitt til å utføre annet arbeid/tjenester for bedriften. Vi tar derfor alltid kunden seriøst, og jobber hardt for å gi kunden akuratt det den har behov for. Vi vet at for mange små og mellomstore bedrifter er dette med IT og data-utstyr vanskelig. Sikker montering, riktige innstillinger og gode nettverk og brannmur-innstillinger krever høy kompetanse for å få riktig.

Kjøper du utstyr igjennom oss, sørger vi for at oppsettet blir riktig i tillegg til at utstyret passer deg. Har du andre tjenester fra oss, som for ekesmpel backup tjeneste, legger vi pc kjøpt via oss inn i backup løsningen uten ekstra kostnad.

Vi i Filpark kan skaffe det meste av IKT utstyr din bedrift måtte trenge, og vi kommer med et pristilbud uten skjulte tillegg.

Ta kontakt for et tilbud

3 + 4 =