Sky-tjenester og hjemmesider

Vi kan tilby flere sky-tjenester om bedriften din har behov for det. Vi kan også lage enkle hjemmesider for en billig penge, slik at bedriften din blir synlig på internett

Sky

Trenger bedriften tjenester i skyen?

Det er ikke mange små og mellomstore bedrifter som trenger avanserte tjenester i skyen. Det vanligste er et behov for en hjemmeside som kan reklamere for bedriften, og et trygt sted for å lagre en backup av filene sine.

Filpark kan tilby både hjemmeside og backup løsning i vår egen norske sky. Vi har egne servere som vi har fysisk kontroll over. På denne måten har vi full kontroll over dataene.

Vi leverer enkle hjemmesider til en billig penge din bedrift har råd til. En hjemmeside er først og fremst en reklameplakat for din bedrift. Ta denne hjemmesiden du sitter og ser på nå for eksempel. Den forteller deg om tjenester vårt firma kan tilby, og du kan enkelt komme i kontakt med oss for å kjøpe tjenester. En lignende side kan vi lage til ditt firma.

Ønsker du tjenester fra en av de store sky-tjenestene, som for eksempel Microsoft, kan vi bistå deg med å finne riktig løsning. Vi tilbyr også backup-løsning for flere av sky-tjenestene.

Data lagret i Norge

Hjemmeside for din bedrift

Bistand med kjøp av sky-tjenester fra 3. part leverandører

Backup i Filpark sin norske sky

$$

Hva koster det?

En pris på sky-tjenester er ikke mulig å sette uten og først vite hva bedriften trenger. 

Når det kommer til hjemmeside, kan vi gi et eksempel. En side som vår egen, som den du ser på nå, ville vi kunne ha laget til firmaet ditt for 20 000 NOK (eks mva). I tillegg vil det tilkomme en månedlig avgift på 400 NOK (eks mva) for å holde siden på nett for deg.

Ta kontakt for et tilbud

9 + 1 =