Denne personvernerklæringen forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere og hvordan vi sikrer denne informasjonen.

Denne personvernerklæringen gjelder for alle nettsider som er driftet av firmaet filpark.no

Hvordan samler vi inn informasjon om våre brukere:

Noe informasjon samles inn uten at du aktivt gir oss opplysninger. Dette gjelder cookies/informsjonskapsler og IP-adressen din. Les mer om cookies/informasjonskapsler her. Dette gjøres automatisk når du bruker våre tjenester.

Det meste av informasjon vi samler inn, kommer fra skjemaer du fyller ut for å ta kontakt med oss, eller for å bli kunde hos oss. I disse skjemaene fyller du for eksempel ut navn, e-post adresse, firmainformasjon og telefonnummer.

Hvorfor samler vi inn informasjon om våre brukere:

IP-adresser samles inn til bruk av analyse av trafikken. Filpark.no bruker Google Analytics til slik analyse. Dataene som sendes google er anonymisert. Les mer om Google Analytics og deres databehandling her.
For sidene som har podcast, samles også anonymiserte data inn i form av IP-adresser. Dataene som lagres kan ikke spores tilbake til deg.

Informasjon om deg som navn, e-post adresse og telefonnummer med mer, samles inn slik at vi har en oversikt over våre kunder. Vi er avhengig av å kunne nå deg, sende deg fakturaer også videre. Informasjonen vil bli oppbevart så lenge du er kunde hos oss, eller så lenge som vi er lovpålagt i forbindelse med regnskap. Personer som tar kontakt for å stille spørsmål, men som ikke er kunde, vil kun få sin informasjon lagret lenge nok til at vi har kunne svare ut henvendelsen. Deretter vil informasjonen slettes.

For kunder med tilgang til redigering av din egen nettside, podcast eller blogg, vil vi også samle inn informasjon om innlogging (IP-adresse og tidspunkt). Dette gjør vi for å kunne spore opp eventuelle uregelmessigheter eller ulovlige innloggingen på deres side. Om dere for eksempel har fått lagt noe ut på deres side eller blogg uten at du vet hvem som har gjort det, vil vi kunne hente IP-adressen og tidspunktet til den som har gjort det. Dette kan dere/ vi bruke i en eventuell anmeldelse til politiet.

Hvordan sikrer vi informasjon om våre brukere:

Informasjon om IP-adresse lagres i 21 dager før den slettes eller anonymiseres for å brukes videre til statistiske formål. Informasjonen som kan identifisere en person er lagret kryptert på filpark.no sine egne servere i Norge og vil ikke bli delt med andre selskaper.
Anonymiserte data til statistikk fra podcaster, lagres kryptert på våre egne servere.
Ved bruk av kontakt-skjema, lagres informasjonen på vår mail-tjeneste hos syse.no til henvendelsen er ferdigbehandlet. Så slettes dataen.

Sikkerhet

Filpark.no bruker en kombinasjon av fysisk og elektronisk sikring for å beskytte våre og dine data.
All dataoverføring som skjer over internett er kryptert. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at noen ikke kan få tilgang til data som blir sendt over internett. Vi gjør vårt beste for å sikre all dataoverføring og alle lagrede data, men ingen ting som er koblet til eller overføres over internett er 100% sikkert. Vi kan derfor ikke gi noen 100% garanti.

Dersom filpark.no blir klar over et brudd på sikkerheten, vil vi underrette våre berørte kunder skriftlig så fort det lar seg gjøre.

Filpark.no er ikke ansvarlig for opplysninger du selv velger å lagre på noen av våre tjenester, vi kan ikke garantere for konsekvenser som følge av sikkerhetsbrudd.