Select Page

Så du vil ha egen blogg?

Det hjelper vi deg med 😉
Start din blogg

Hva tilbyr vi

Vi tilbyr deg muligheten til å bli en av Norges ledende bloggere. Vi kan lage en personlig blogg-side til deg som representerer deg personlig og det du ønsker å skrive om.

Om du bruker en av våre standard maler med ditt personlige innhold, kan du starte uten at det koster deg noe. Du får 5GB lagringsplass til dine bilder og videoer. Trenger du mer plass kan dette ordnes mot et lite månedsbeløp: 100kr for 40GB. Det er mange bilder og mye tekst. Skulle du trenge mer, så ta kontakt.

Ønsker du å lage en podkast, så kan dette la seg gjøre mot et månedsbeløp på 200 kr. Du vil da få 40 GB lagringsplass og muligheten til å legge inn podkast som kan linkes til Apple Podcast og Spotify.
Hvorfor koster det mer med podkast?
Svar: Slike tjenester krever mer av utstyret som skal drifte tjenesten, og det bruker mer båndbredde på våre fiberkabler.

Din blogg vil ligge lagret på en av filpark.no sine egne servere. Du vet dermed at dine data befinner seg trygt i Norge. Alle sider og blogger tilknyttet filpark.no er kryptert og med kryptert forbindelse til dine lesere.

Innholdet i bloggen vil daglig bli sikkerhetskopiert inn i en av filpark.no sine databanker.

Tjene penger?

Noen bloggere ønsker kun å formidle det de har på hjertet til verden. Men mange håper også å kunne tjene litt penger på bloggen sin. Vi skal være så ærlige å si at vi i filpark.no også ønsker å tjene penger. Vi har utgifter til drift av serverpark med mer. Vi legger derfor noe reklame på blogg-sider. Om bloggen får mange lesere, vil denne reklamen begynne å genere penger. Filpark.no vil beholde minimum 1000kr av intekten hver måned. Bringer reklamen inn mer enn det, vil 70% etter de første 1000kr gå til forfatteren av bloggen. Filpark.no beholder de siste 30%

Hvordan går du frem?

Trykk på knappen “start din blogg”. Fyll ut skjemaet og send det inn. Om du har spesielle ønsker for hvordan din blogg side skal se ut, er det fint om du beskriver det. Merk også av for om du ønsker en gratis blogg, eller om du kan være interessert i å betale for å få en blogg som skiller seg mer ut. Om du ønsker en fane som forteller mer om deg som forfatter, så huk av for det. Du vil da få en mail hvor vi etterspør hva du vil det skal stå om deg og du får mulighet til å legge ved et bilde av deg. 

Etter noen dager vil din blogg være klar, og du kan begynne å blogge. Du vil få en bruksanvisning for hvordan du skal lage nye blogg-innlegg, hvordan du kan laste opp bilder og så videre.

 

Eksempel på Blogg hos Filpark.no

Bloggen Foreldretips leverer god informasjon til foreldre til ungdommer eller foreldre som snart får ungdom i hus. Bloggen skrives av en politimann med lang erfaring innen forebyggende arbeid mot ungdom og nett-problematikk.

Eksempel på Podkast hos Filpark.no

Filpark.no leverer piloten av podkasten iForkant for Øst politidistrikt. Podkasten har som mål å komme med god forebyggende informasjon til befolkningen fra politiet.